Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor gebruik van deze website :

  • Deze website wordt met grote zorg samengesteld. Niettemin geeft Apotheek Vranken geen enkele garantie dat de informatie op deze website volledig en juist is en geschikt is voor het doel dat de gebruiker van deze website aan deze informatie geeft.
  • Apotheek Vranken sluit derhalve elke aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade ontstaan door de informatie op deze website of ontstaan door het niet kunnen gebruiken van deze website.
  • Het is Apotheek Vranken te allen tijde toegestaan deze website en de inhoud daarvan, waaronder deze algemene voorwaarden te wijzigen. Het is slechts aan Apotheek Vranken toegestaan wijzigingen aan te brengen aan deze website.
  • Deze website kan links of verwijzingen naar andere websites bevatten. Aangezien Apotheek Vranken geen toezicht heeft op de inhoud van andere websites, aanvaardt Apotheek Vranken geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op deze websites van derden.
  • Alle informatie en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht van Apotheek Vranken. Niets op deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitaal of op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Apotheek Vranken.
  • Het privacybeleid van deze website lees je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s