Etixx najaarspakket

Bij Apotheek Vranken kan je steeds terecht voor gepersonaliseerd advies rond sportvoeding.
Profiteer nu van dit tijdelijk aanbod: het Etixx najaarspakket.

etixx_najaarspakket
Deze sporttas bevat 5 soorten sportvoeding: Etixx Magnesium 2000AA, Etixx Carbo-Gy, Etixx Energy Gel, Etixx Energy Sport Bar Lemon en Etixx Recovery Shake, en dit alles aan een sterk gereduceerde totaalprijs.  Bovendien krijg je de sporttas er gratis bij, alsook een Etixx drinkbus, het Etixx compendium en ook een Etixx altijd prijs-ticket.

etixx_najaarspakket_samenstelling
Om de 2 jaar organiseert Apotheek Vranken in samenwerking met Etixx een boeiende infoavond over sportvoeding. Mocht je interesse hebben om de volgende infoavond bij te wonen (in Kontich), vul dan hier je gegevens in:

Dit bericht werd geplaatst in Info. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s