10.000 stappen

stapVoldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor de gezondheid.

Op vrijdag 16 mei start de 10.000-stappenclash Vlaanderen. Dit is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie in samenwerking met het Vlaams Apothekersnetwerk en de ziekenfondsen.
Van 16 mei tot 16 juni nemen de inwoners van de Vlaamse gemeenten het al stappend tegen elkaar op. De gemeente die na 1 maand de meeste stappen heeft gezet en de gemeente die tijdens de wedstrijd de meeste vooruitgang heeft geboekt, zijn de winnaars. Meer info op 10000stappen.be. Daar vind je ook de online stappenregistratietool. Elke stap brengt je gemeente dichter bij Brazilië. Schrijf je nu in en stap je gemeente naar de overwinning!
stappen

Tijdens deze actiemaand kan je bij de apotheek terecht voor een stappentellerpakket aan voordeeltarief.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s