Cent Pur Cent make-up workshop 22 november

Voortaan kan je bij Apotheek Vranken terecht voor een gloednieuw make-up gamma!

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn.  Dit Belgisch merk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo.  Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor élke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor élk type huid. Wat het doet met je huid, is een zaligheid.
Join the powder cult en je wil nooit nog wat anders.

Op woensdag 22 november organiseren we onze eerste workshop in Apotheek Vranken (om 14.30 u. of om 16.15 u.). Een professionele Cent Pur Cent visagiste geeft je tips en tricks bij de speciale aanbrengtechnieken van deze make-up. Heb je interesse in deze (of een volgende) gratis workshop, vul dan het formulier in via deze link. De plaatsen zijn beperkt.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Info, Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s