YUN, je huidflora in balans bij acne

Het Belgische bedrijf YUN ontwikkelde in samenwerking met Universiteit Antwerpen een volledig nieuw gamma acneproducten op basis van goede bacteriën.

Acne en puisten kennen vele onderliggende oorzaken, zoals hormonale veranderingen, voeding, stress of medicatie. Hierdoor ga je te veel talg produceren. Deze talg vormt een voedingsbodem voor slechte bacteriën. Klassieke producten gebruiken antibiotica of harde chemicaliën die zowel de slechte als de goede bacteriën doden.

YUN’s gepatenteerde revolutionaire bio-technologie gebruikt goede bacteriën die de slechte bacteriën effectief bestrijden en de huidflora (het microbioom) herstellen waar die uit evenwicht is.
YUN ACN crèmes bevatten microcapsules waarin deze levende goede bacteriën zitten, in rusttoestand. De bacteriën worden pas actief wanneer ze in aanraking komen met de huid.

YUN ontwikkelde een acnebehandeling voor jongeren en volwassen voor zowel de vette als droge huid. De producten zijn zowel effectief tegen acnesymptomen op het gelaat als bij acne op de rug. YUN ACN helpt ook littekens voorkomen.

Apotheek Vranken is verdeler van de YUN producten en heeft het volledige acnegamma in voorraad. Ons team geeft je graag nog wat extra uitleg.

Dit bericht werd geplaatst in Info, Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s