Apotheek Vranken vernieuwt

Apotheek Vranken verbouwt om u nog beter te dienen. Tijdens de zomer van 2019 wordt de gelijkvloerse verdieping aanzienlijk uitgebreid en gemoderniseerd. In afwachting van de fonkelnieuwe apotheek ontvangen we je graag in onze tijdelijke apotheek op de oprit.

In 3 ruime aaneengesloten containers, goed voor een oppervlakte van 54 m², staat het team van Apotheek Vranken voor je klaar. Alles werd voorzien om jullie comfortabel te bedienen. Onze producten houden ook van gematigde temperaturen; daar zorgen de 3 airco’s voor.

Parkeren kan nog steeds zonder probleem op de resterende parkeerplaatsen of in de onmiddellijke omgeving van de apotheek. De tijdelijke apotheek werd ook rolstoel- en rollatorvriendelijk gemaakt, zonder trappen.

Het doet ons ook veel plezier om enkele nieuwe teamleden te mogen voorstellen. Apotheker Charlotte Ruysschaert en stagiair apotheker Bénédicte De Groof versterken sinds kort ons dynamisch en enthousiast team. Op onze website kan je terecht voor de voorstelling van het voltallig team.

Zoals je merkt, staat Apotheek Vranken niet stil. De apotheek blijft open tijdens de verbouwingen en tijdens de vakantiemaanden. Het einde van de verbouwingen is voorzien rond eind september 2019.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Info, Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s