Werelddownsyndroomdag – toon je sokken!

Ook dit jaar nodigt Downsyndroom Vlaanderen iedereen uit om mee te doen aan de campagne ter ere van Werelddownsyndroomdag.

Werkt u mee aan een wereld waarin iedereen er mag zijn? Rol dan uw broekspijpen op en draag op 21 maart twee anders-gekleurde sokken! Omdat ook mensen met downsyndroom de wereld kleurrijk maken en op hun manier meerwaarde bieden.

Word ambassadeur
Speld de sokjespin op uw revers. Zo toont u dat iedereen er mag zijn. Vraagt iemand u naar de betekenis ervan? Zeg dan dat hij staat voor de meerwaarde van het anders en uniek zijn. Pins kunt u tegen 1 euro per stuk kopen in Apotheek Vranken (Antwerpsesteenweg 93, Kontich) en vanaf 25 maart in BitsNBites (Sint-Martinusstraat 14, Kontich).
sokjespin
Dans en maak een videoclip
Meedoen aan het wereldwijde feest van het anders én uniek zijn? Toon uw sokken, dans op de Happy-hit van Pharell Williams en neem een videoclip op, bijvoorbeeld met je klas.
Vind de facebookpagina van Downsyndroom Vlaanderen leuk en post je videoclip. De drie leukste filmpjes winnen een boekenbon van 25 euro. Inspiratie nodig? Kijk op Youtube naar de Happy-clips van Parijs, Moskou en Berlijn.
DOEN!

Download hier de informatie brochure voor scholen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s