Etixx voorjaarspakket

Wordt het niet stilaan tijd om uit je winterslaap te ontwaken en je loopschoenen of je fiets terug op te blinken? Misschien kriebelt het al om een cursus start to run te volgen of om aan de Antwerp 10 miles deel te nemen? Dan kan dit voordeelpakket je hierbij helpen: het bevat een multivitaminepreparaat, isotone drank, een energiereep, een energiegel en een recuperatiedrank. Je krijgt er ook nog een Etixx-drinkbus en handige rugzak bij.  Etixx_voorjaarspakket

Dit bericht werd geplaatst in Info. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s